Voor HMC mag ik dagelijks mijn happy thoughts laten horen over de recepten die we bedenken en die lezen jullie dan weer hier – op de website – en op Instagram terug. Mijn schrijfstijl is wie ik ben, met een korreltje zout te nemen, maar eten is voor mij een serieuze zaak. If you mess with my food, you mess with me. Eten is een skill die me aan is komen waaien, zoals sommige mensen goed zijn in rekenen of voetbal ben ik gewoonweg goed in eten en eten koken. Dat heb ik denk ik van mijn moeder. Die staat het liefst hele dagen in de keuken. Zij is dan ook een van de weinige mensen waar ik echt mee kan koken. Omdat zij me alles geleerd heeft, doen we (bijna) alles hetzelfde en dús hoef ik haar niet af te katten omdat de paprika niet klein genoeg gesneden is of het vuur te hoog staat (herkenbaar, iemand?).
Ik ben een van de (vervelend) gelukkige personen op de aarde die van haar passie haar vak heeft kunnen maken. Bij Home Made Chefs mag ik recepten schrijven, ze koken, stijlen, zorgen dat het mooi op de kiek komt en (the best part) eten. Wat een leven. Daarnaast zul je mij voorbij zien komen terwijl ik mijn mening geef over ‘everything food’ op de blogs van HMC.
Samen met een grandioos team zijn we bezig om Home Made Chefs op zijn kop te zetten. Met gloednieuwe recepturen, fotografie en een hoop wilde plannen zijn we flink aan de weg aan het timmeren. Daar komt natuurlijk een stukje feedback bij kijken, want de een z’n smaak is de ander niet. Graag horen we daarom jullie stemmen. Wat zou je willen zien, koken, proeven, lezen en leren? Heb je vragen of creatieve ideeën dan horen we die met alle liefde aan. Schroom dus niet om in onze DM te ‘sliden’ of een comment achter te laten!