Een kleine voorstelronde. That’s me: Sterre, een tried and true Home Made Chefs fan, woordenaar en homie.
sterre_hmc_home_made_chefs.jpg
“Zoals sommige mensen goed zijn in rekenen of voetbal ben ik gewoonweg goed in eten en eten koken. ”
Meet Sterre

Voor HMC mag ik dagelijks mijn happy thoughts laten horen over de recepten die we bedenken en die lezen jullie dan weer hier – op de website – en op Instagram terug. Mijn schrijfstijl is wie ik ben, met een korreltje zout te nemen, maar eten is voor mij een serieuze zaak. If you mess with my food, you mess with me. Eten is een skill die me aan is komen waaien, zoals sommige mensen goed zijn in rekenen of voetbal ben ik gewoonweg goed in eten en eten koken. Dat heb ik denk ik van mijn moeder. Die staat het liefst hele dagen in de keuken. Zij is dan ook een van de weinige mensen waar ik echt mee kan koken. Omdat zij me alles geleerd heeft, doen we (bijna) alles hetzelfde en dús hoef ik haar niet af te katten omdat de paprika niet klein genoeg gesneden is of het vuur te hoog staat (herkenbaar, iemand?).

Ik ben een van de (vervelend) gelukkige personen op de aarde die van haar passie haar vak heeft kunnen maken. Bij Home Made Chefs mag ik recepten schrijven, ze koken, stijlen, zorgen dat het mooi op de kiek komt en (the best part) eten. Wat een leven. Daarnaast zul je mij voorbij zien komen terwijl ik mijn mening geef over ‘everything food’ op de blogs van HMC.

Samen met een grandioos team zijn we bezig om Home Made Chefs op zijn kop te zetten. Met gloednieuwe recepturen, fotografie en een hoop wilde plannen zijn we flink aan de weg aan het timmeren. Daar komt natuurlijk een stukje feedback bij kijken, want de een z’n smaak is de ander niet. Graag horen we daarom jullie stemmen. Wat zou je willen zien, koken, proeven, lezen en leren? Heb je vragen of creatieve ideeën dan horen we die met alle liefde aan. Schroom dus niet om in onze DM te ‘sliden’ of een comment achter te laten!

Artikelen van Sterre

Eenpans tomaten orzo met burrata
Whipped ricotta dip met cherrytomaatjes
TikTok trend alert: Butter Board met een HMC draai
Lekker luisteren: 10x de leukste culinaire podcasts.
Spicy chorizo tosti met avocado
Perziksalade met feta, ciabatta en munt
Hotspots aan de Costa Blanca | Spanje
Bao buns met buikspek van de BBQ
Italiaans koken en ik: a love story?
10 zomerse salades waar alle andere salades naar zouden moeten streven
Panzanella salade met groene asperges, balsamico azijn, frambozen en gegrilde halloumi
Het Magazine bomvol inspiratie van de HMC Kookstudio by Libelle Zomerweek
Koningsdag! 13 oranje recepten ter ere van Wim-Lex
Couscous what? Bulgur is dé showstopper in je salades
Daar gaan we! Het eerste Home Made Chefs magazine, een lente-editie notabene!
Asian style loaded fries
Penang curry met garnalen
Goulash met rundvlees en rijst
Hét pop-up restaurant dat vega eten van goed naar fantastisch brengt
Orzo met paddenstoelen en Parmezaanse kaas
Yakimeshi met spruitjes en gemarineerde biefstuk
Makkelijke Turkse pide met gehakt
Beef tacos met chimichurri en Mexicaanse rijstsalade
Mexicaanse taquitos met avocadocrème en salsa
Griekse spanakopita met spinazie en feta
Vijgen met mascarpone en prosciutto
Aubergines met rozenharissa, couscous, granaatappelpitten en feta
Rollade met garam masala glaze en groene kruidenboter
Makkelijke pantosti met rollade en kruidenboter
HMC Weekmenu - week 16 2022
HMC Weekmenu - week 11 2022
HMC Weekmenu - week 9 2022
Mexicaanse traybake nacho's met pulled pork
HMC Food Tour: de Rotterdam winter editie
Shared dinner kerstdiner met onze Home Made Chefs
The Goat Rotterdam, écht The Greatest Of All Time?
HMC Weekmenu - Week 1 2022
Uit de wereldkeuken: pita sabich met mango chutney
Gebakken gnocchi met pikante tomatensaus en Parmezaan
Lazy labneh met granaatappelpitten, sojabonen en basilicumolie
Supersnelle Chinese wontonsoep
Tex-mex quesadillas met snelle pulled chicken en avocado
Shakshuka met zelfgemaakte tortillachips
Kleine boodschap: burst cherrytomaten pasta met burrata
Kip avocado orzo salade met honing-mosterddressing
Crispy Sweet Chili hotdogs met Parmezaan en limoenmayo
Pulled Chicken Burrito
Healthy fastfood: kipsalon met zelfgemaakt knoflooksaus
Italiaanse pastasalade
Vegetarische tortillapizza
Sheet-pan chili-limoen witvis met zoete aardappel en broccoli
Homemade knoflook kruidenboter
Linzencurry met naanbrood
Kipspiezen met chimichurri van de BBQ
Zomerse couscous salade met feta - met zelfgemaakte dressing
Onwijs makkelijke wortel-tomatensoep met kaascrostini's
De allerbeste chicken wings met sojasaus, gember en sesamzaadjes
Mexicaans gevulde paprika's
Zoete aardappel van de BBQ
Panzanella met tomaat en mozarella
Brultosti
Hemels: stroopwafelbrownies
Fusion naanpizza's
Verse 5 kazen ravioli met saliebotersaus
Geroosterde bloemkool taco's met koriander avocadosaus
Zomerse citrussalade met grapefruit en sinaasappel
Zon in aantocht: je favoriete frisse fruitwatercombinatie
Rode curry-kokossoep met biefstukreepjes en udonnoedels
Yoghurtdip met sinaasappel
Mexicaanse vega burritobowl
Fregola met tomaat, garnalen en burrata
Okonomiyaki: hartige Japanse pannenkoek
Traditionele pasta carbonara
Toast met gegrilde perziken en ricotta
Loaded fries met zoete aardappel- en knolselderijfriet
Deze driekoningentaart met citroentijm brengt wel een heel bijzondere traditie met zich mee
Met deze tips maak je je kersttafel nog gezelliger
Pasen! 12x recepten voor je paasontbijt, -lunch of -brunch
Champagne! Onze HMC wijnkenners tippen de beste bubbels
Vino vrijdag; elke week je wijnkennis bijspijkeren
Bietje veel! 10x recepten met biet in de hoofdrol
Liefde gaat door de maag! 5x valentijns recepten op een rijtje
Krachtvoer! 7x wintersportgerechten mét recept
Get the party started! 17x gerechten voor bij de borrel
De Vegetarische Slager presenteert: De Vleesch Lobby
10x moederdag - ontbijt - recepten die je moeder niet snel zal vergeten
Game day! 10 snacks voor tijdens het EK
14 maaltijden met rijst in de hoofdrol
16 weekend ontbijt ideeën
Dingen die je zelf zou moeten maken, niet kopen
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.