diondoornik_4k9a2125_-1-.jpg
Meet Rechelle

Waar de pils rijkelijk vloeit, zijn (enigszins) gezonde en vooral gevarieerde maaltijden ver te zoeken. Wanneer we loskomen van ouders, wordt de grip op een gebalanceerde voeding een beetje uit het oog verloren en storten studenten zich volledig op ‘pasta groen’, ‘pasta rood’ of wraps. Niet alleen de benamingen zijn saai en voor de hand liggend, de gerechten zelf – na 3x per week eten – ook. Zeker in studentenhuizen. Niet in alle overigens. Bij Rechelle was er sprake van inspiratie in overvloed en dit besloot ze te delen met haar medestudenten. Vanaf toen ging ze als stukoreceptjes (studentikoos) door het leven en deelt ze ‘hoe het ook kan’ als het student. Vanaf nu kun je – met een beetje hulp – je uitleven op clubavonden met een gezonde, ietwat excentrieke maaltijd, zonder dat je (altijd) flinke knaken hoeft neer te leggen voor burrata’s, parmezaan, pijnboompitten en al die andere veel te dure producten in één recept.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen