Disclaimer

Home Made Chefs publiceert hier ter informatie en vermaak recepten, video’s en andere materialen voor niet-commerciële en commerciële doeleinden, dit wordt nadrukkelijk vermeld (o.v.v. ‘advertentie of samenwerkingen’). Home Made Chefs behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jullie mededeling te hoeven doen.

Home Made Chefs maakt gebruik van advertenties van derden ter ondersteuning van onze website. Sommige van deze adverteerders kunnen gebruik maken van cookies en web beacons op onze site.
Home Made Chefs bevat links waarmee je de website verlaat en op websites van andere partijen terecht komt. Home Made Chefs heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het is dus mogelijk dat op deze websites een andere privacy policy van toepassing is. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden. Wij raden je aan het privacy beleid en/of verklaringen van de andere websites die je bezoekt te raadplegen.

Home Made Chefs is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van onze website. De informatie die je van derden krijgt, vertegenwoordigt niet altijd de mening van onze Home Made Chefs.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Informatie op Home Made Chefs
Wij kunnen niet garanderen dat de informatie op onze website foutloos is, volledig en/of actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Mocht je informatie, data en/of programma’s tegen komen waarvan het copyright bij jou ligt, verzoeken wij je dit te melden via info@homemadechefs.nl o.v.v. “Copyright”.

Indien je informatie tegenkomt die in jouw ogen niet goed, volledig of actueel is, kun je contact opnemen met info@homemadechefs.nl o.v.v. “Onjuiste informatie”. Wij stellen jouw commentaar en/of eventuele aanvullingen op prijs. Door jouw bijdragen kunnen wij de Home Made Chefs website verbeteren.
Disclaimer logo

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.