Winactie

Actievoorwaarden & spelregels winacties Home Made Chefs 

1. Winacties worden geschreven door Home Made Chefs gevestigd te Oosterhout. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op winacties die plaatsvinden op de Instagram pagina van Home Made Chefs. Op deze voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing. 
 
2. Deelname aan deze winacties zijn gratis en vindt plaats wanneer je ons volgt op Instagram. Op dat moment maak je kans om te winnen. Deelnemers moeten een minimum leeftijd van 16 jaar hebben om mee te mogen doen aan de actie en dienen de Reclame Code Social Media na te leven. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname. 
 
3. Home Made Chefs kan zonder opgave van reden deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, tenzij dit nadelig is voor de deelnemer. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet zijn voorzien, zal een besluit worden genomen door Home Made Chefs. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Home Made Chefs. Email: info@homemadechefs.nl 
 
4. Home Made Chefs handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen. Het bepalen van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze, hierover wordt niet gediscussieerd. De winnaar wordt begekend gemaakt op de Instagram pagina van Home Made Chefs. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Home Made Chefs verzamelt geen persoonsgegevens van deelnemers. 
 
5. Alle rechten voorbehouden. 

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.