Janneke besloot al op jonge leeftijd het werk in de keuken allemaal wel even zelf te doen. De losse pasta die gepaard ging met een random vegaburger en droge groenten - die anders op tafel werden gezet - had ze ondertussen wel gezien. Geen rare combinaties en onsamenhangende gerechten meer, maar iets waar over nagedacht is. Dat kan best een wir-war aan ingrediënten zijn wat ze thuis heeft liggen (stiekem juist waar ze het liefst mee kookt), maar het wel moet een geheel worden. Smaken die elkaar opheffen en bij elkaar passen. Haar go-to gerechten zijn pastasauzen. Een eindeloze combinatie aan sauzen waarin steeds een andere groente de hoofdrol speelt. Zo komt het eigenlijk nauwelijks voor dat ze ooit echt precies hetzelfde eet.
Wil je ook zo op de bonnefooi kunnen koken? Zorg dan dat je altijd verschillende soorten kaas in huis hebt. Noten zijn ook een goede in de voorraadkast en laten we citroenen niet vergeten. 3 opzichzelfstaande ingrediënten die heel goed zijn te mixen en de missende smaak in bepaalde gerechten doen ophemelen. Disclaimen dat ze sterrenchef is doet ze niet, echter kunnen we wel stellen dat ze allesbehalve een roekeloze huis, tuin en keuken kok is. Er wordt flink nagedacht over het creëren van zo min mogelijk afwas en zo gaf ze (per ongeluk?) de tip van de eeuw aan ons: pof je cherrytomaatjes in een vergiet boven je pan met pasta in plaats van een eeuwigheid wachten op die voorverwarmende oven!