Ieke is wat je noemt een 'spring in het veld': haar enthousiasme kun je aan de andere kant van de kamer voelen en daar houden we van.
ieke_hmc_home_made_chef.jpg
“Met haar blog en Instagram account wil ze laten zien hoe makkelijk en leuk vegan eten kan zijn”
Meet Ieke

Als je vraagt waar ze de liefde en passie, voor hetgeen wat ze nu met haar foodblog bereikt heeft, vandaan komt antwoord ze volmondig: 'mijn grootouders! Mijn oma was een ster in de keuken, deed het dagen lang en had zelfs een eigen moestuin. Mijn opa was op zijn beurt fotograaf en wakkerde mijn interesse voor fotografie aan. Een perfecte combie eigenlijk'.

Nog niet zo lang geleden begon ze met haar blog Food By Ieke om mensen handvatten te geven om een gezond, gebalanceerd en gelukkig leven te leiden. Door een eetstoornis gingen precies deze dingen in haar leven, wat je noemt, niet bepaald over rozen en besloot ze dat ze met haar haat-liefde verhouding voor eten anderen zou kunnen helpen. Tijdens haar persoonlijke herstel leerde ze met aandacht eten en dat balanceren key is. Zo maakte ze een ommezwaai naar de veganistische keuken. Met haar blog en Instagram account wil ze laten zien hoe makkelijk en leuk vegan eten kan zijn en geeft doormiddel van persoonlijke ervaringen bloot wat het met je lichaam en geest kan doen.

Als je het over 'van alle markten thuis zijn' hebt bedoel je eigenlijk Ieke. Naast koken en kunnen zingen is ze ook model (natuurlijk...), maar dat hadden we al vernomen toen ze het kantoor binnen kwam walsen. Tijdens haar reizen ontdekt ze met alle liefde de eetcultuur en neemt dat als inspiratiebron mee naar huis, om zo voor - voor ons - fantastische, bijzondere en bovenal gezonde recepten te schrijven en fotograferen.

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.