Dé vegan pasta waar we zo geobsedeerd door zijn

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Dé vegan pasta waar we zo geobsedeerd door zijn

spaghetti
boerenkool
spinazie
knoflook
veganistische kaas
edelgistvlokken
olijfolie
citroen

Benodigdheden

Bereiding

  1. Bereid de pasta volgens de verpakking in een ruime pan met gezouten water.
  2. Doe de boerenkool en spinazie in een kom met kokend water, laat het 2 minuten zacht worden. Spoel af en doe de groenten in een blender. Voeg 2 el olijfolie, vegan kaas, edelgistvlokken, zout en zwarte peper toe. Blend tot het zacht en romig is.
  3. Giet de pasta af en bewaar een kopje kookvocht.
  4. Doe de pasta terug in de pan met de groene saus met het kopje kookwater.
  5. Serveer de pasta op een bord of in een kom en enjoy!
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
Het antwoord op de vraag 'Wat eten we vandaag?' is hier te vinden.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.