img_2808.jpg
Meet Ghislaine

Geboren uit haar barista roots en het gemis om creatief met eten en drinken te zijn ontstond Veggilaine . Een plek om gedachten rondom eten te delen. Eerst voor vrienden en familie, later breidde haar volgers uit en daar ontdekte Ghislaine haar passie. In haar recepten vind je haar authenticiteit terug. Ingrediënten waar nauwelijks over gesproken wordt vinden bij haar erkenning en zo laat ze mensen uit hun comfortzone stappen. Fusion daargelaten houdt ze wel pas op de plaats als het gaat om combineren van keukens: “cultural appreciation is van belang” en zo kookt ze liever binnen een bepaald thema. ⁠

Kookboeken zijn een inspiratiebron, al kijkt ze liever naar plaatjes en ontwikkelt hierbij haar eigen recept (meteen dé reden waarom ze kookboeken zonder plaatjes ook schuwt). Je mag haar wakker maken voor alles met pindakaas en is ervan overtuigd dat koken om kwaliteit gaat. Een trip naar de toko is immers net een uitje en heeft per slot van rekening een andere vibe dan een vakkenvuller die met frisse desinteresse weet te concluderen dat het – laatste overgebleven – stukje gember net niet is wat je zoekt.⁠

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.