Dat bakken kreeg ze van d’r moeder mee.
saakje.jpeg
“Het is van belang om altijd bloem, suiker, boter, een appel en kilo’s suiker in huis te hebben, voor in geval van nood.”
Meet Saakje

Haar moeder leerde haar trucjes op de huishoudschool en naast haar per-fec-te jus, waren ook haar taarten om over naar huis te schrijven. Saakje floreerde op de kunstacademie en dat is te zien, niet alleen aan haar creativiteit in baksels, maar ook haar bakvormen zijn al een kunst op zich. Haar exposities waren niet alleen interessant en mooi, maar ook verdomd lekker.

Haar roeping vond ze op de dag dat Koffietijd op zoek was naar een bakexpert. ‘Dat is het, dat ben ik!’. Zo gezegd, zo gedaan en zo stond ze 2,5 jaar live te bakken in Koffietijd en begon daarna voor zichzelf. Je kunt aankloppen voor meters zoet op tafel en komt bij je op locatie met heuse koek- of bak-bar.

Volgens Saakje is het van belang om altijd bloem, suiker, boter, een appel en kilo’s suiker in huis te hebben, voor in geval van nood. Zo stamp je altijd wat uit de grond (of oven in dit geval). Haar levensmotto luidt: zeg je feest, dan zeg je taart en besparen op goede bakspullen is grote fout (naja, dat laatste maakt ze vooral zichzelf en d’r partner wijs). Wat ze onze volgers nog graag even wil meegeven: presentation is key. Zorg voor een mooie schaal, bordjes en schep je taart nooit en te nimmer op met een kaasschaaf! Dat is totaal uit den boze.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.