Kokosballetjes van Saakje

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
De magie van Het Bakmeisje
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Kokosballetjes van Saakje

witte chocolade
slagroom
hazelnoten
kokos

Benodigdheden

Bereiding

  1. Verwarm de slagroom en giet deze op de witte chocolade en meng dit goed. Als de witte chocolade niet helemaal goed gesmolten is, kun je het nog au bain-marie verwarmen. Roer goed door en zet de ganache dan ten minste 2 uur in de koelkast, zodat hij kan opstijven.
  2. Verwarm de oven voor op 180 C. Leg de hazelnoten op een bakplaat en rooster ze 10 minuten. Laat ze daarna helemaal afkoelen.
  3. Strooi de kokosrasp in een diep bord. Schep met twee theelepels kleine bolletjes van de witte chocolade ganache, druk er een hazelnoot in.
  4. Maak een mooi bolletje van het mengsel en rol hem dan door de kokos. Doe dit met alle hazelnoten. Bewaar ze in een afgesloten trommel in de koelkast.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.