img_4644+750+compressed.png
“Dat je van taarten en desserts je beroep kon maken is iets wat ze eerst niet wist. De bakker, dat was namelijk een oude man!”
Meet Sarah Frison

Sarah is een Belgische chocolatier en patissier, woont in zonnig Zuidwest Engeland waar ze eerst een online winkel mét eigengemaakte Belgische chocolade runden. Inmiddels focust zij zich op het schrijven van kookboeken, losse recepten en artikels voor leuke platforms als dat van HMC.
 
Dat je van taarten en desserts je beroep kon maken is iets wat ze eerst niet wist. De bakker, dat was namelijk een oude man! Gelukkig voor ons ging ze toch een opleiding bakkerij en patisserie volgen, de rest is geschiedenis.  Zo schreef ze haar eerste boek over, hoe kan het anders, werken met chocolade. Hierin legt ze uit hoe je allerlei traditionele baksels uit je mouw schudt, bijvoorbeeld voor Oud & Nieuw.
 
Ze vertelde ons dat ze volop bezig is met de opvolger van haar boek en dat je haar sneller in je mail zal vinden dan op Instagram. Dat ze enthousiast is en leuk schrijft weten wij ook zeker, binnenkort lezen jullie het zelf! We kunnen namelijk niet wachten op posts en recepten van HMC Sarah te delen. Meer van Sarah zien, check deze link en blijf op de hoogte!

Artikelen van Sarah Frison

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen