Chiara is niet opgevoed met boerenkool en worst, maar met authentiek Italiaanse pasta's, gemaakt door haar Siciliaanse vader.
chiara_hmc_home_made_chef_il_tartufo.jpg
“Van pastasaus uit potjes krijg ik een lichte beroerte”
Meet Chiara

Iets met 'pollepel en ingegoten' en zo heeft ze alle fijne kneepjes - van Nederlands meest geliefde keuken (if we're being honest) - vanaf de eerste rang mogen leren. Misschien is deze intro totaal onnodig en heb je haar en haar vader allang op TikTok en Instagram voorbij zien komen op het account van Il Tartufo: de Italiaanse delicatessen winkel en restaurant van papa Cappellano.

Als Home Made Chef wil ze laten zien hoe makkelijk en puur het Italiaanse eten kan zijn. "Met de juiste producten en bereiding kun je in heel weinig tijd, met heel weinig ingrediënten iets écht authentieks en geweldig lekkers op tafel zetten en daar hoeft echt geen room bij pasta carbonara aan te pas te komen...".

Je mag d'r wakker maken voor de melanzane van haar nonna en van pastasaus uit potjes krijgt ze een lichte beroerte. Een gratis tip: zorg ten alle tijden dat je pasta al dente is, want overkookte pasta, daar wordt echt niemand blij van.

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.