Meet Sabine, maar wij mogen d'r Bien noemen. Eten en koken is haar letterlijk met de paplepel ingegoten.
small-bien4-image-761-27.jpg
“Ik noem mezelf ook wel een luie kok”
Meet Sabine

Vanaf kleins af aan liet ze het kindermenu links liggen en at ze met de 'grote mensen' mee. Geen frikandellenkontje met mayo voor haar, maar liever een 5-gangendiner. Het echte koken leerde ze van haar moeder. Die was niet per se van de Hollandse pot, maar voerde een multiculti keuken. Zo raakte ze in de ban van bepaalde eetculturen die ze graag wilde ontdekken, met name de Aziatische, mediterrane en Mexicaanse keuken.

Haar passie voor eten kan ze trouwens ook erg leuk op camera overbrengen, maar tsja wat verwacht je van iemand met een geschiedenis in de showbizz. Als klein meisje deed ze aan ballet en speelde de sterren van de hemel op het toneel. Nog niet zo lang geleden besloot ze haar baan op te zeggen en haar droom achterna te gaan: eten, koken & presenteren. Haar signature? Herkenbaar eten, maar dan net even anders. Een Hollandse pot met een fusion sausje bijvoorbeeld. Bien noemt zichzelf ook wel een luie kok: 'Er zit een bepaalde simpelheid in mijn gerechten. Smaak is het allerbelangrijkste en daar heb je niet altijd heel veel ingrediënten voor nodig. De mediterrane keuken is hier het perfecte voorbeeld van'.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.