Naanpizza met kip en mango chutney

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Naanpizza met kipfilet en mango chutney

Ingrediënten voor Naanpizza met kip en mango chutney

kippendijfiletreepjes
mango chutney
naanbroden (koriander, knoflook)
yoghurt
verse munt, in reepjes gesneden
gedroogde chilivlokken

Benodigdheden

Oven, bakje

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bak de kip gaar in een pan met een beetje olie. Breng de kip op smaak met peper en zout.
  3. Meng de gebakken kip met de mango chutney in een bakje en verdeel het mengsel over de naanbroden.
  4. Schuif de belegde broden 5 minuten in de oven. Garneer de naanbroden met de yoghurt, munt en chilivlokken.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen