Pappadums met garnalen en mangochutney

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

We mixen en matchen verder met de recepten van Bien. Zij laat zien hoe je écht makkelijk een een voorgerecht op tafel zet. Sloof je zelf onder de 5 minuten uit en ga toch voor de wauw factor.
pappadums bien.jpg

Ingrediënten voor Pappadums met garnalen en mangochutney

rode Spaanse chilipeper
pijpjes bieslook
kant-en-klare pappadums
mangochutney
gekookte, gepelde garnalen

Bereiding

  1. Snijd het steeltje van de chilipeper en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in dunne ringetjes. Snijd de pijpjes bieslook fijn. Bewaar de chilipeper en de bieslook afgedekt in de koelkast.
  2. Leg op elk bord een pappadum. Schep op elke pappadum twee eetlepels van de mangochutney, strijk het een beetje uit en verdeel hier de garnalen over.
  3. Garneer de pappadums met chutney en garnalen met chilipeper en bieslook en serveer direct.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen