Exotische eton mess met passievrucht

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Onder het mom van snelle desserts is deze van Bien eentje die goed in de smaak zal vallen. Vooral als je zo'n grote schaal opmaakt en er wellicht een Pornstar Martini bij serveert.
Eton mess 2000x3000.jpg

Ingrediënten voor Exotische eton mess met passievrucht

slagroom
sinaasappels
grote merengues
passievruchten
kokossnippers

Bereiding

  1. Doe de slagroom in een kom en klop met een garde of mixer lobbig. Bewaar afgedekt in de koelkast
  2. Schil de sinaasappels inclusief het witte vel en snijd de partjes tussen de membranen uit. Bewaar de partjes in een vershouddoos op kamer temperatuur (als je de voorbereiding niet te lang voor het diner doet).
  3. Breek de merengues in stukjes en bewaar ze in een vershouddoos.
  4. Verdeel de merengue over een mooie, grote schaal en verdeel hier de geklopte slagroom en de sinaasappelpartjes over.
  5. Halveer de passievruchten en leg ze verspreid over de schaal. Bestrooi met de kokossnippers en zet de schaal op je feestelijk gedekte tafel.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen