Koude noedelsalade met paksoi en snijbiet

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Udon, soba en ramen - er is geen noedel te vinden die zich niet thuis voelt in een zomerse salade met knapperige groenten en dressing die het geheel samen brengt. Sla dit recept van Sabien alvast op zodat je 'm onder de sneltoets hebt staan bij een picknick, strandtrip of boozy brunch in het verschiet.

Ingrediënten voor Koude noedelsalade met paksoi en snijbiet

gedroogde noedels
knoflookteen, fijngehakt
verse gember, fijngehakt
sojasaus
sesamolie
rijstazijn
sap van een halve citroen
sesamzaad
paksoi, in repen
snijbiet, in repen
bosuien, in ringen
rode peper, in ringen
wasabi furikake

Bereiding

  1. Kook de noedels zoals op de verpakking vermeld staat. Giet ze en spoel ze af en laat ze vervolgens afkoelen.
  2. Meng de knoflook en de gember samen met de sojasaus, sesamolie, rijstazijn, sap van een halve citroen en sesamzaad in een bakje. Dit is de dressing.
  3. Meng de dressing, paksoi, snijbiet en de noedels door elkaar.
  4. Strooi over de noedelsalade en garneer extra met de wasabi furikake.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen