Dat bakken is Kim niet aan komen waaien, nee, sterker nog: het zit in haar bloed.
diondoornik_4k9a5691.jpg
“Een rijke vulling is voor mij the key. Zo'n droge hap, mij niet bellen!”
Meet Kim

Met een opa als banketbakker leerde ze als kleine meid dat bakken niet voor de poes is. Tijdens terugkerende logeerpartijen leerde ze de fijne kneepjes van het bakken en vloog het banket als warme 'koekjes' over de toonbank. Nu, zoveel jaren later, is ze - met het receptenboek van opa onder haar arm - klaar om haar eigen 'cakeje bij te dragen' aan onze kleine wereld vol zoetekauwen.

Komt Kim je bekend voor? Dat zou goed kunnen. Ze bakte de sterren van de hemel in Heel Holland Bakt en mag zichzelf al enige tijd een Home Made Chef noemen. Je kunt d'r hart veroveren met carrot cake, red velvet of scones en als je met de perfecte beef wellington op de proppen weet te komen, dan kom je nooit meer van d'r af. Laten we het een guilty pleasure noemen...

Kim laat maar al te graag d'r ongezouten mening horen als het om bakken gaat. Zo hoort een taart niet alleen mooi te zijn, maar eerder lekker én is het eten van het kontje van de taart zonde: 'eet liever nog een stuk uit het midden'. Een rijke vulling is key en daar blijft ze bij. Kim wil bavrois, lemoncurds, vers fruit etc. zien. 'Zo'n droge hap, mij niet bellen!'

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.