Het begrip 'influencen' beperkt zich niet alleen tot de modegekkies, maar pikt gelukkig ook de echte en oprechte mensen uit ons mooie land op.
sanne_hmc_home_made_chef.jpg
“Met mijn social media account en blog ga ik de strijd aan met de saaie standaard voeding voor mensen met een dieet en zet ik alles op alles om mensen te inpsireren. ”
Meet Sanne

Zo ontmoetten wij Sanne: een - zoals ze zichzelf noemt - bourgondische Brabantse en - zoals wij haar omschrijven - vlotte meid. Tot enkele jaren terug ging ze happend naar hagelslag en broodjes kroket door het leven tot ze het nieuws kreeg dat haar darmward beschadigd bleek te zijn. De oorzaak: langdurig medactiegebruik voor haar reuma. Alsof dat nog niet feestelijk genoeg was staken een glutenallergie, lactose en glucose intolerantie en prikkelbaardarmsindroom de kop op.

 

Bij de pakken neer zitten zat er voor Sanne niet in. Dat er een ommezwaai in haar leven zat aan te komen, waar geen broodje kroket aan te pas mocht komen was een feit, maar ze greep deze uitdaging met beide handen aan en richtte een Instagramaccount op waarop ze deelde wat ze dan wel at. Dat ze niet de enige was met (één van vele) voedingsproblemen kwam ze snel achter. Haar account groeide binnen no-time en zo ontdekte ze een zwak te hebbeen voor het delen van recepten en het maken van foodfoto's. Met haar social media account en blog (Foodbysann) gaat ze de strijd aan met de saaie standaard voeding voor mensen met een dieet en zet ze alles op alles om mensen te inpsireren. Het leuke? Die recepten hoeven helemaal niet moeilijk te zijn. Zo draagt Sanne ook geen gigantische kookachtergrond met zich mee én is ze simpelweg wakker te maken voor medjoul dadels met pindakaas. Geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon voor jou en mij: de Home Made Chef.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.