Glutenvrije vegan bananenbrood met pompoen

Bereidingstijd: Minder dan 1 uur
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Glutenvrije vegan bananenbrood met pompoen

bananen
pompoenpuree
havermeel
amandelmeel
baking soda
appel azijn
speculaas kruiden
bakpoeder
maple syrup
vanille aroma
pecannoten
rozijnen

Benodigdheden

Bereiding

  1. Prak 3 bananen. Meng als eerst de bananen met de pompoenpuree, maple syrup en vanille aroma. Meng vervolgens ook het havermeel, amandelmeel, speculaaskruiden, baking soda en appelazijn er doorheen.
  2. Hak de pecannoten fijn en doe deze met de rozijnen als laatste door het beslag.
  3. Spray de bakvorm in en verdeel hierin het beslag. Snijd de laatse banaan in de lengte door midden en leg die bovenop het beslag.
  4.  Bak voor 50 minuten op 170 graden. 
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen