bram_hmc_home_made_chefs.jpg
“reMijn jeugd bracht ik door op de kinderboerderij van mijn ouders, waar ik rechtsteks uit de geit dronk”
Meet Bram

Opgegroeid in het altijd-gezellige Brabant is de kennis voor eten en drinken hem met de paplepel ingegoten. Zijn jeugd bracht hij door op de kinderboerderij van zijn ouders, waar hij rechtstreeks uit de geit dronk. Zijn vader was molenaar en zo leerde hij op jonge leeftijd zijn eigen gemalen volkoren brood te bakken. Een passie voor koken en bakken kwam zo al snel bovendrijven en zo maakte hij koers richting de koksopleiding. Inspiratie haalt-ie uit versmarkten, toko’s en reizen. We profileren Bram graag als echte globetrotter, waarna hij terug thuis komt met nieuwe ideeën, smaken en sfeerbeelden. Voor (bijna) alles met verse vis, schaal- en schelpdieren mag je ‘m ’s nachts wakker maken en in de zomer slingert hij graag de barbecue aan om een mooi stuk vlees te slowcooken.

Artikelen van Bram

Tom-yam met garnalen en mango
Risotto van orzo met gegrilde scholfilet, venkel en citroen
Vietnamese spring rolls met pindasaus
Thaise noedels met garnalen, sugarsnaps en paksoi
Icecream sandwiches met LU Bastogne
Easter Rocky Road Fudge
Peach Pie met sinaasappelroomkaas en sloffenbodem
Pineapple paasbowl met kokos en kurkuma
Salade met gerookte eend, bietjes en framboos
Fries suikerbrood
Honingkip met citroen en asperges
Thom Kha Kai
Gekleurd molensteen breekbrood
Fish & chips met Japanse komkommersalade
Zelf tortilla's maken
Marokkaanse harira met kikkererwten en munt
Orecchiette puttanesca met kikkerwten en kappertjes
Chili sin carne salade met tortillachips
Regenboogrolletjes van snijbiet met misoyoghurt
Romige papardelle met paprika, prei en geroosterde tomaat
Eenpansmaaltijd! Couscous met ei en feta uit de oven
Broodsalade met koolrabi en kruidenkaas
Klassiek recept: asperges à la flamande
Banh mi met pittige kip
Gebakken rijst met tofu en cashewnoten
Wentelteefjes 2.0 met hangop
Millionaire's shortbread met stroopwafel en gezouten citroen
Supermakkelijke aardappelsalade met krieltjes en ei
Truffelravioli met salieboter
Hollands glorie! Échte Hollandse Appeltaart
Linzenballetjes met gele currysoep
Bietenrisotto met zachte geitenkaas
HMC goes Asian! pekingeend pannenkoekjes met hoisinsaus
Rode bieten bosvruchten smoothie
Bietensalade met sinaasappel
Knolpuree met geroosterde bieten en hazelnoot
Deze driekoningentaart met citroentijm brengt wel een heel bijzondere traditie met zich mee
Kerst voorgerecht; Trio van tartaar
Kerst borrelplank; Camembert uit de oven
Kerst hoofdgerecht; Christmas Wellington
Luxe gevulde oliebollen met frambozenjam en slagroom
De TikTok hit van het moment; zo vouw je een wrap
Focaccia met rozemarijn en olijven
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.