Een ode aan de overgebleven paaseieren die je wellicht nog een aantal weken in en om huis zult vinden. Of dat erg is? Nee. Want naast dat (de meesten) op zichzelf een fantastische snack zijn, doen ze het fantastisch in een rocky road fudge, zoals deze. Voor jou een goede manier om je paaseieren op te maken of een goede smoes om vanaf nu alleen nog maar Tony's Chocolonely paaseieren te eten. It's a thing.
Ingrediënten voor Easter Rocky Road Fudge
Benodigdheden
- Ovenschaal met bakpapier
- Steelpannetje
Bereiding
- Bekleed eerst een schaal van ongeveer 16×24 cm met bakpapier. Hak eventueel grotere noten als pecannoten wat fijner. Breek de biscuitjes in stukjes en snijd de marshmallows ook in stukjes.
- Doe de chocolade en gecondenseerde melk in een pannetje en laat op laag vuur de chocolade smelten tot je een egale massa hebt.
- Wanneer alle stukjes chocola gesmolten zijn, voeg je de noten, biscuitjes en marshmallows toe. Roer ze goed (en vlot) door het mengsel heen en stort dit dan in de bekleedde bakvorm.
- Gebruik een spatel om het gelijkmatig in de vorm te verdelen, verdeel dan paaseitjes kriskras over de rocky roads.
- Laat nu de schaal in zijn geheel opstijven in de koelkast. Na ongeveer 3 uur is hij stevig genoeg om blokjes van te snijden.
Tip: voor de meest kleurrijke fudge houd je en paar eitjes in het folie van Tony's!