Easter Rocky Road Fudge

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Een ode aan de overgebleven paaseieren die je wellicht nog een aantal weken in en om huis zult vinden. Of dat erg is? Nee. Want naast dat (de meesten) op zichzelf een fantastische snack zijn, doen ze het fantastisch in een rocky road fudge, zoals deze. Voor jou een goede manier om je paaseieren op te maken of een goede smoes om vanaf nu alleen nog maar Tony's Chocolonely paaseieren te eten. It's a thing.
rockyroad HMC recept

Ingrediënten voor Easter Rocky Road Fudge

blikje gecondenseerde melk
Tony's chocolonely pure chocolade
ongezouten noten
biscuit koekjes
witte marshmallows
zakje Tony's chocolonely Lekkere Grote Paaseitjes Assortiment

Benodigdheden

Bereiding

  1. Bekleed eerst een schaal van ongeveer 16×24 cm met bakpapier. Hak eventueel grotere noten als pecannoten wat fijner. Breek de biscuitjes in stukjes en snijd de marshmallows ook in stukjes.
  2. Doe de chocolade en gecondenseerde melk in een pannetje en laat op laag vuur de chocolade smelten tot je een egale massa hebt.
  3. Wanneer alle stukjes chocola gesmolten zijn, voeg je de noten, biscuitjes en marshmallows toe. Roer ze goed (en vlot) door het mengsel heen en stort dit dan in de bekleedde bakvorm.
  4. Gebruik een spatel om het gelijkmatig in de vorm te verdelen, verdeel dan paaseitjes kriskras over de rocky roads.
  5. Laat nu de schaal in zijn geheel opstijven in de koelkast. Na ongeveer 3 uur is hij stevig genoeg om blokjes van te snijden.

Tip: voor de meest kleurrijke fudge houd je en paar eitjes in het folie van Tony's!

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen