Niet enkel koekjes, niet enkel ijs, maar ijs, tussen 2 koekjes, gedipt in chocola mét sprinkles! Is this real? Oh yes.
Ingrediënten voor Icecream sandwiches met LU Bastogne
Benodigdheden
- Vriezer
- Plateau wat in de vriezer past bekleed met folie
- Bakpan
Bereiding
Pistache witte chocolade
- Smelt de witte chocolade op halve kracht in de magnetron.
- Neem 2 Bastognekoeken en knijp hiertussen, voorzichtig, 1 flinke bol pistacheijs.
- Dip deze voor 1/3 in de gesmolten witte chocolade en bestrooi de chocolade voor het gestold is met gevriesdroogde framboos.
- Leg de "sandwiches" nu op een met folie beklede plateau en laat goed aanvriezen tot je ze gaat serveren.
Amandel chocolade
- Rooster het amandelschaafsel in een droge pan tot deze goudbruin gekleurd is.
- Smelt de pure chocolade op halve kracht in de magnetron.
- Neem 2 Bastognekoeken en knijp hiertussen 1 flinke bol chocoladeijs.
- Dip deze voor 1/3 in de gesmolten chocolade en bestrooi de chocolade voor het gestold is met het amandelschaafsel.
- Leg de "sandwiches" nu op het met folie beklede plateau en laat goed aanvriezen tot je ze gaat serveren.
Kiwi meringue
- Schil de kiwi's en snijd dit in kleine blokjes.
- Laat het sorbetijs een beetje zacht worden en kneed dan met een lepel de stukjes kiwi door het mangoijs.
- Knijp van deze vulling bollen tussen de Bastognekoeken en leg de "sandwiches" nu op het met folie beklede plateau en laat goed aanvriezen tot je ze gaat serveren.
- Dip voor je ze gaat serveren de "sandwiches" aan met de zijkanten door de verkruimelde meringues.