Thaise noedels met garnalen, sugarsnaps en paksoi

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

De vraag: wat eten we vandaag heb je misschien bij het zien van dit recept voor jezelf beantwoord, maar heb je al ook al nagedacht over wat je erbij drinkt? Dit recept schreven wij speciaal voor URB. Een alcoholvrij drankje voor een sprankelende avond. Dat glas water heb je ondertussen wel gezien en om het een beetje in een culinaire hoek te zoeken geven we je een perfecte optie.

Thaise noedels met garnalen

Ingrediënten voor Thaise noedels met garnalen, sugarsnaps en paksoi

knoflook, fijngehakt
paksoi, in grove stukken
sugarsnaps
rode paprika, in blokjes
rode peper, fijngesneden
voorgekookte udon noedels (dikke mie noedels)
sesamolie
warm water
sojasaus
vissaus
bruine suiker
bouillonblokje rund
sesamzaadjes
URB Shanghai

Benodigdheden

kommetje, pan/wok, kookpan

Bereiding

  1. Meng 1 tl sesamolie samen met warm water, sojasaus, bruine suiker en het bouillonblokje.
  2. Verhit sesamolie in een pan en bak de garnalen bruin. Haal de garnalen uit de pan en zet opzij. Verhit opnieuw een scheutje sesamolie in de pan en bak de knoflook, rode peper even kort aan. Doe daarna de paksoi, paprika en sugarsnaps erbij in de pan. Bak voor een paar minuten.
  3. Kook ondertussen de noedels volgens de verpakking gaar.
  4. Voeg de garnalen toe aan de groenten samen met het soja-mengsel. Meng door elkaar en bak voor 2 minuten door.
  5. Schep de noedels bij het geheel. Schep een keer goed door en verdeel over de borden. Garneer met sesamzaadjes.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen