De vraag: wat eten we vandaag heb je misschien bij het zien van dit recept voor jezelf beantwoord, maar heb je al ook al nagedacht over wat je erbij drinkt? Dit recept schreven wij speciaal voor URB. Een alcoholvrij drankje voor een sprankelende avond. Dat glas water heb je ondertussen wel gezien en om het een beetje in een culinaire hoek te zoeken geven we je een perfecte optie.
Ingrediënten voor Thaise noedels met garnalen, sugarsnaps en paksoi
Benodigdheden
kommetje, pan/wok, kookpan
Bereiding
- Meng 1 tl sesamolie samen met warm water, sojasaus, bruine suiker en het bouillonblokje.
- Verhit sesamolie in een pan en bak de garnalen bruin. Haal de garnalen uit de pan en zet opzij. Verhit opnieuw een scheutje sesamolie in de pan en bak de knoflook, rode peper even kort aan. Doe daarna de paksoi, paprika en sugarsnaps erbij in de pan. Bak voor een paar minuten.
- Kook ondertussen de noedels volgens de verpakking gaar.
- Voeg de garnalen toe aan de groenten samen met het soja-mengsel. Meng door elkaar en bak voor 2 minuten door.
- Schep de noedels bij het geheel. Schep een keer goed door en verdeel over de borden. Garneer met sesamzaadjes.