Koken voor je beroep is leuk, koken voor je beroep zónder je aan de horeca-uren te houden is leuker. En achter dat standpunt stond Eva als een blok.
diondoornik_4k9a6225.jpg
“Als je het ooit voor elkaar krijgt dat er iemand zo verliefd op je wordt als ik op chocola, nou dan zit je gebakken”
Meet Eva

Zo liet ze haar kinderdroom – een eigen restaurant – even varen en besloot om food influencer te worden. Dat moest immers lukken toch, met alle vriendinnen die bleven smeken om haar recepten. Dat dromen heeft ze overigens niet opgegeven, maar iets uit verband getrokken. Geen eigen restaurant? Dan maar een eigen kookshow.

Voor Eva is maken van het ontbijt een ‘labor of love’, maar het eindresultaat is het altijd meer dan waard en gelijk het favoriete moment van de dag. Haar grootste obsessie; ‘chocola!’ en daar hoefde ze geen twee keer over na te denken. ‘Als je het ooit voor elkaar krijgt dat er iemand zo verliefd op je wordt als ik op chocola, nou dan zit je gebakken’.

 

 

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.