Pompoen-kaneelbroodjes (cinnamon buns) met Speculoos

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Pompoen-kaneelbroodjes (cinnamon buns) met Speculoos

zelfrijzende bakmeel
pompoen puree
yoghurt
margarine
melk
vloeibare zoetstof
pompoen kruiden (of kaneel)
bakpoeder
vanille-extract
gesmolten biscuit lotus spread
yoghurt
kaneel
druppels vloeibare zoetstof

Benodigdheden

Magnetron

Bereiding

  1. Meng de bloem, kaneel en bakpoeder.
  2. Smelt ondertussen de margarine samen met de melk. 
  3. Voeg de margarine, melk, zoetstof, pompoenpuree en yoghurt toe aan de bloem en kneed het tot een bal. Als het er nog droog uitziet, voeg dan 1 el melk toe.
  4. Rol het deeg plat. Niet te dun, ongeveer 3 mm dik. Verdeel de Biscoff Lotus spread over het deeg. Rol het deeg op en snijd het in 3 stukken.
  5. Leg de broodjes in een kom en verwarm deze 90 seconden in de magnetron op 1000W. Misschien moet je er wat mee experimenteren, zijn ze te droog, plaats ze dan korter in de magnetron of voeg meer melk toe. Als ze te nat zijn, plaats ze dan 10 sec. langer in de magnetron. 
  6. Meng de ingrediënten van de topping door elkaar en sprenkel dit erover.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen