Ingrediënten voor Taco's met gekruide zoete aardappel & bonenpuree
Bereiding
- Schil de zoete aardappel en snijd ze in plakken van 1 cm dik, vervolgens tot kwarten.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de zoete aardappel toe. Breng op smaak met zout en peper en voeg de tex-meekruiden toe. Leg het deksel op de pan en bak de aardappels 20 minuten, vergeet niet af en toe te roeren.
- Verwarm de bonenpuree, besmeer de tortilla's met 1-2 eetlepels puree, verdeel de zoete aardappels erover en bestrooi met feta. Leg de taco's op een bakplaat of in een ovenschaal en bak ze 5 minuten in een hete oven op de grillstand.
- Garneer de warme taco's met chilipeperringetjes, korianderblaadjes en wat salsa verde.
- Vouw de taco's dubbel, serveer en geniet!
Dit en meer wereldse recepten vind je in het boek Chef het zelf - Taco's van Sandra Mahut | Uitgeverij Becht | 11,99