Vegan mac and cheese van plantbased guru Ieke

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Er is geen beter comfort food dan mac & cheese. Met slechts een paar eenvoudige ingrediënten zet je dit maaltje snel op tafel. Serveer lekker heet, strooi er chilivlokken overheen en enjoy! - Ieke

367E462E-3D02-4634-98DA-2BE63F603FD1.JPG

Ingrediënten voor Vegan mac and cheese van plantbased guru Ieke

macaroni
cashewnoten
knoflook
plantaardige volle melk
edelgistvlokken
mosterd
citroen, sap
een snufje zout en peper
chilivlokken naar smaak

Bereiding

  1. Week de cashewnoten in kokend water voor 10 minuten.
  2. Giet af en voeg de noten aan de blender toe, samen met de knoflook, plantaardige melk, edelgistvlokken, mosterd, citroensap en een snufje zout en peper. Blend tot een glad en romig mengsel.
  3. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af - bewaar een beetje van het kookvocht - en doe het terug in de pan op matig vuur.
  4. Roer de saus door de pasta en verwarm het geheel 5 minuten. Is je saus te dik? Giet een beetje kookvocht erbij. Serveer de macaroni met chilivlokken.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen