Artisjok-feta dip

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Deze dip heeft wel eens de neiging om onenigheid op te roepen. Een waar controversieel vraagstuk over het warm of koud eten en is het laagdrempelig of chic? En eet je het met tortillachips, pita of gewoon brood? Nou, het goede nieuws is dus dat er eigenlijk geen foute antwoorden zijn, alleen maar heerlijke dip. Deze versie van HMC Janneke eet je overigens het beste koud, maar serveer 'm bij wat je wilt, misschien vanavond bij de borrel? ⁠
Artisjok Feta dip_2250x1500.jpg

Ingrediënten voor Artisjok-feta dip

artisjokharten
feta
rucola
citroensap
extra vierge olijfolie
honing
peper en zout
Pita- of naanbrood

Benodigdheden

keukenmachine of hakmolen

Bereiding

  1. Mix alle ingrediënten in een keukenmachine of hakmolen tot een dip.
  2. Rooster eventueel wat pijnboompitten of pistachenoten en strooi dit over de dip. Serveer met naan- of pitabrood.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen