Lente orzo met citroen, dille en geitenkaas

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Er is geen pasta die we niet lekker vinden, maar de afgelopen tijd is orzo de ster van de show. En dan vooral in het recept van Janneke.

Ingrediënten voor Lente orzo met citroen, dille en geitenkaas

orzo
spinazie
rode ui
knoflook
dille
citroen
semi-zongedroogde tomaatjes
zachte geitenkaas
peper en zout

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, rasp

Bereiding

  1. Breng water met een bouillon blokje aan de kook. Kook de orzo volgens de verpakking.
  2. Snipper de ui en knoflook. Verhit wat olijfolie in de pan en fruit de ui op laag vuur. Voeg de knoflook toe en bak even mee.
  3. Snijd de spinazie wat fijner (dan mengt het makkelijker door het gerecht). Doe de spinazie bij de ui en knoflook in de pan en bak mee totdat de spinazie geslonken is. Zet het vuur hierna laag.
  4. Voeg de orzo en de semi gedroogde tomaatjes toe en roer goed door. Rasp de schil van een halve citroen. Knijp hem hierna uit. Voeg de rasp en sap toe aan de pan. Snijd de dille fijn en voeg dit ook toe. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Verdeel de orzo over de borden. Doe de zachte geitenkaas er overheen.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen