Er is geen pasta die we niet lekker vinden, maar de afgelopen tijd is orzo de ster van de show. En dan vooral in het recept van Janneke.
Ingrediënten voor Lente orzo met citroen, dille en geitenkaas
Benodigdheden
Kookpan, hapjespan, rasp
Bereiding
- Breng water met een bouillon blokje aan de kook. Kook de orzo volgens de verpakking.
- Snipper de ui en knoflook. Verhit wat olijfolie in de pan en fruit de ui op laag vuur. Voeg de knoflook toe en bak even mee.
- Snijd de spinazie wat fijner (dan mengt het makkelijker door het gerecht). Doe de spinazie bij de ui en knoflook in de pan en bak mee totdat de spinazie geslonken is. Zet het vuur hierna laag.
- Voeg de orzo en de semi gedroogde tomaatjes toe en roer goed door. Rasp de schil van een halve citroen. Knijp hem hierna uit. Voeg de rasp en sap toe aan de pan. Snijd de dille fijn en voeg dit ook toe. Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de orzo over de borden. Doe de zachte geitenkaas er overheen.