Shared dinner kerstdiner met onze Home Made Chefs

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Kerst draait bij Home Made Chefs en vele anderen over de hele wereld natuurlijk om lekker (veel) eten en warme gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan een tafel vol gerechten die je met elkaar kunt delen? En nee, dan hebben we het niet over ouderwets gourmetten. In deze blog geven we je 8 gerechten die je op tafel kunt zetten tijdens je shared dinner kerstdiner, gemaakt door onze eigen (gloednieuwe) Home Made Chefs.

Bruschetta with dadelcrème, brie en prosciutto van Shannah


Deze hapjes zijn ideaal voor anything shared, van een voorgerecht tot bij de borrel. Ze zijn perfect bij een goed glas wijn door de hartige kaas prosciutto, met een subtiel contrast van de zoete dadelcrème. Bekijk hier het recept voor bruschetta with dadelcrème, brie en prosciutto.

 

Masala Rösti balletjes van Krati


De Europese rösti gecombineerd met Indiase Garam Masala: smaaksensatie gegarandeerd. De pittige rösti balletjes is een perfect bijgerecht voor elke shared dining tafel. Bekijk hier het recept voor Masala rösti balletjes.

 

Burratasalade met geroosterde groenten van Val&Rosa


Deze salade, die eigenlijk geen salade is, is een combinatie tussen romig door de burrata, fris door de granaatappel en pittig door de geroosterde groenten die gemarineerd zijn in harissa. Heerlijk als warm of koud gerecht. Bekijk hier het recept voor de burrata salade met geroosterde groenten.

 

Wereldse steak tartaar met een twist van Kris


Kris z’n wereldse kijk op de steak tartaar resulteerde in Mexicaanse steak tartaar op tortillachips en Aziatische steak tartaar op kroepoek. Dit feestje op een bord is voor elk wat wils. Bekijk hier het recept voor allebei de Mexicaanse en Aziatische steak tartaars.

 

Chorizodip


Een dip van chorizo, een stukje brood en een groot glas wijn, wat wil je nog meer? Onze wijnkenner Judith beveelt de pinotage malbec uit Zuid-Afrika aan bij deze dip. Het kruidige van de wijn gaat hand in hand samen met de chorizo en omdat-ie niet op hout gerijpt is blijft het een soepele wijn. Perfect voor de borrel of juist een lekker aperitief. Bekijk hier het recept voor de chorizodip.

 

Mexicaanse traybake nacho's met pulled pork van Sterre


Deze heerlijke nacho’s met pulled pork, zwarte bonen, jalapeños, koriander en quacamole zijn ideaal om te delen. Binnen een handomdraai heb jij een volle traybake waar iedereen z’n buik mee rond kan eten. Bekijk hier het recept voor Mexicaanse traybake nacho’s met pulled pork.

 

Gamba’s pil pil van Denise


Met slechts vijf ingrediënten maak je deze heerlijk pittige gamba’s pil pil. Je kan de gamba’s serveren met lekkere pizzaballetjes of stokbrood. Bekijk hier het recept voor Gamba’s pil pil.

 

Kokosballetjes van Saakje


Last but zeker not least: de kokosballetjes van Saakje. Van slechts drie ingrediënten maak jij deze heerlijke kokosballetjes die perfect dienen als nagerecht. Bekijk hier het recept voor de kokosballetjes.

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.