Mexicaanse traybake nacho's met pulled pork

Sterre

Ingrediënten voor Mexicaanse traybake nacho's met pulled pork:

  • 480 gr slowcooked pulled pork
  • 200 gr zwarte bonen
  • 185 gr Santa Maria Tortilla Chips salted
  • 1 tomaat
  • 1 avocado
  • 70 gr sour cream
  • 100 gr jalapeños
  • 1 limoen
  • 150 gr geraspte kaas Tex-Mex
  • Handvol verse koriander 

 

Benodigdheden

Bakpapier, bakplaat, oven

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175ºC. En verwarm de pulled pork voor 15 minuten in het midden van een voorverwarmde oven. 
  2. Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes, sniper de ui zo fijn mogelijk en hak de koriander fijn. Pers de limoen uit en Halveer de avocado’s in de lengte en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en prak met een vork heel fijn in een kom. Meng de tomaat, ui, koriander en koriander tot een salsa. Breng de avocado op smaak met peper en zout. Spoel de zwarte bonen af en laat uitlekken.
  3. Verspreid de tortilla chips over een met bakpapier beklede bakplaat. Trek de pulled pork met 2 vorken uit elkaar en verdeel over de chips samen met de bonen. Strooi de kaas er overheen en zet voor 8-10 minuten in de oven. 
  4. Haal de tray uit de oven en verdeel de verse salsa, dotjes avocado en sour cream er overheen en maak af met limoen partjes, jalapeño’s en extra koriander. 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie