Penang curry met garnalen

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

panang curry met garnalen recept HMC

Ingrediënten voor Penang curry met garnalen

Panang curry Fairtrade original
kokosmelk
paprika, in blokjes
rode peper, in ringen
groentebouillon
grote garnalen
sugar snaps
sereh
ongezouten pinda's, grof gehakt
vissaus
basmati rijst
Thaise basilicum
Zonnebloemolie

Benodigdheden

Bereiding

  1. Kook de basmati rijst volgens de verpakking. Verhit een scheut zonnebloemolie in de pan en schep de currypasta erbij. Laat de smaken van de currypasta vrij komen.
  2. Voeg de kokosmelk, bouillon en vissaus toe en roer dit goed door elkaar. Voeg aan de curry de paprika, rode peper en sugarsnaps toe samen met de sereh. Laat dit voor 5 minuten sudderen tot de groentes gaar zijn.
  3. Voeg dan de garnalen erbij in de pan en kook voor ca. 2 minuten door.
  4. Serveer met de Thaise basilicum, pinda's en de basmati rijst.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen