De Vegetarische Slager presenteert: De Vleesch Lobby

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Ook tijdens De Nationale Week Zonder Vlees is elke dag zonder burgers en loaded fries een dag teveel. En precies om die reden lanceren de Vegetarische Slager en Deliveroo een veganistisch pop-up burgerrestaurant.

 

De Vleesch Lobby 

Om iedereen te laten proeven dat vegetarisch vleesch minstens zo lekker is als dierlijk vlees én dat je dus gewoon je favoriete burgers naar binnen kunt schrokken, zonder ook maar een hap dierlijk voedsel naar binnen te krijgen, besloten ze om tijdelijk een vegan pop-up burgerrestaurant te openen in Amsterdam. Voor de Amsterdammers onder ons: je pyjama hoef je er niet voor uit te trekken, want ze komen het met de hulp van Deliveroo helemaal tot aan je voordeur brengen. 

 

Van Goede Karma Shoarma tot Knapperige Bofkipburger

Bij De Vleesch Lobby heb je keuze uit drie verschillende burgers en drie verschillende loaded fries. En natuurlijk laat ook dit keer de naamgeving ons niet in de steek. Zo kun je gaan voor de Knapperige Bofkipburger, de Ereburger of de Ereburger XXL. Schaar jij je onder de friet fans dan dan mag je de loaded fries met Chili con Rul Gehackt, Koreaanse Kipstuckjes en de Goede Karma Shoarma zeker niet missen.

Het pop-up burgerrestaurant kun je online van 5 tot en met 17 maart stormlopen en gedurende De Week Zonder Vlees krijg je ook nog eens 20% korting. Je kunt ze vinden in de Deliveroo app en bestellen zonder deze vegetarische week ook maar een burger te hoeven missen. 

 

 

 

 

 

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.