Krachtvoer! 7x wintersportgerechten mét recept

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Van skiën in Zwitserland, naar sleeën op de Hollandse heuvelrand. Dat we nu even niet op de latten kunnen staan, betekent niet dat we niet heel hard 'pizzapunt' naar elkaar kunnen schreeuwen of je lievelings wintersport korstje kunt eten. Daarom hebben wij 7x echte wintersportgerechten voor je op een rijtje gezet, met het recept. Enne, dat 'pizzapunt' roepen is natuurlijk een makkelijke toevoeging onder het eten. Zo waan je je eigenlijk toch een beetje terug in de Alpen, zeker als je met deze kille temperaturen buiten gaat staan.

1. Pasta bolo

Je klassieke pasta bolo op de piste. Een ware favoriet en hij vult zo lekker.

Ga hier naar het recept >

2. Apfelstrudel

Hetgeen waar je 's ochtends voor uit je bed komt en goede moed in de skilift stapt: apfelstrudel. Wij maakten ze net even iets anders om gezeur te voorkomen. Zo krijgt ieder zijn eigen mini apfelstrudel en hoeft niemand te delen. Om het helemaal compleet te maken verdrink je ze natuurlijk in een laag vanillesaus.

Ga hier naar het recept >

3. Kaasfondue

Ze smelten de kazen! En dan vooral in Zwitserland en Frankrijk. Misschien een heftige maaltijd voor de maag tussen de middag, maar in de avond je to-go wintersportdiner.

Ga hier naar het recept >

4. Kip met patat en appelmoes

Zoals ze bij Kinderen Voor Kinderen zo mooi zongen: geef mij maar kip, patat met appelmoes of zoals ze op de piste zeggen: grillhendl met patat. Die appelmoes is wel heel Hollands, maar kun je moeilijk weglaten, wij althans.

Ga hier naar het recept >

5. Aardappelrösti

Deze variant is met gebakken prei en champignons. En zo heerlijk makkelijk om te maken, want je bereid hem in de airfryer.

Ga hier naar het recept >

6. Jägertee

Ich bin so schön, ich bin so doll, ich bin der Anton aus Tirol. Met een paar van deze jongens achter je kiezen zing de après-ski liedjes zonder problemen mee. Geloof me, we weten waar we het over hebben...

Ga hier naar het recept >

7. Croque Monsieur

Last but not least: een Croque Monsieur. Vooral te vinden op de Franse pistes om een beetje bij te tanken.

Ga hier naar het recept >

 

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.