Kaasfondue 2.0! Fonduen uit brood

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Kaasfondue 2.0! Fonduen uit brood

Zwitserse Gruyère geraspt
emmentaler geraspt
droge witte wijn
knoflook
citroensap
aardappelzetmeel of maizena
Kirsch
heel ongesneden brood

Benodigdheden

Kaasfonduepan

Bereiding

  1. Halveer de knoflook en wrijf de kaasfonduepan ermee in. Schenk de wijn en citroensap in de pan en verhit op middelhoog vuur. Voeg de kaas in porties toe en laat al roerend rustig smelten.
  2. Leng de maïzena aan met de kirsch en voeg toe aan de kaas.
  3. Breng de fondue al roerend aan de kook en breng het op smaak met nootmuskaat en peper.
  4. Snijd een rondje in de bovenkant van het brood. Pas op dat je het brood insnijdt, maar niet doorsnijdt. Pluk voorzichtig grote stukken brood uit de vierkanten, zodat je een holte krijgt voor de kaasfondue.
  5. Giet de kaasfondue in het brood.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen