Hi Anton aus Tirol! Het recept voor Jägertee

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Hi Anton aus Tirol! Het recept voor Jägertee

zwarte thee
Stroh rum 60
rode wijn
kruidnagels
kaneelstokje
Bruine kandij suiker
Schil van een kwart sinaasappel

Benodigdheden

Pan, theepot, grote mokken

Bereiding

  1. Breng in een pan 200 ml zwarte thee met de wijn en de rum langzaam tot tegen het kookpunt. Spoel een schone theepot om met heet water en stop het kaneelstokje, de kruidnagels en de sinaasappelschil in de theepot.
  2. Schenk het hete water-wijnmengsel op en laat de Jägertee ca. 6 min. op een theelichtje of onder de theemuts trekken. Schenk de thee door een zeefje in grote mokken. Zoet de thee naar smaak met bruine kandij of suiker.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen