Voor de Tosti - met de hoofdletter T, want dat verdient-ie - haalden wij de Oranje Brulsaus van Verstegen uit de kast. Bij grote honger raden wij ten zeerste aan om hem helemaal zelf te verorberen (succes wel), want delen blijkt moeilijker dan gedacht. MAAR, deze tosti is wel een hele goede sharing is caring variant. Klaar in een handomdraai en makkelijk om uit te delen.
Ingrediënten voor Brultosti
Benodigdheden
- Olijfolie
- Grillpan of contactgrill
- Oven
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Snijd de rode ui in ringen en de aubergine in de lengte in plakken, besmeer de plakken aubergine met olijfolie en grill ze in een grillpan, contactgrill of oven.
- Leg het vloerbrood voor ongeveer 5 minuten in de oven.
- Snijd het brood in de lengte doormidden en besmeer beide kanten met een dikke laag srirachamayo.
- Beleg de onderkant van het brood met de jonge kaas en de helft van de gevolgd door de aubergine, rucola, rode ui en de rest van de cheddar.
- Leg de bovenkant van het brood er terug bovenop en schuif terug de oven in tot het brood mooi bruin is en de kaas gesmolten.
- Snijd in stukken en serveer. Brullen maar!