Als we het over makkelijke salades hebben dan moet deze wel in de prijzencategorie vallen. Gevuld met sappige rijpe tomaten, crisp komkommers en crunchy rode ui. De zelfgemaakte dressing - die max 2 minuten duurt -, de feta en touch of kruiden maken de salade tot een smakelijk geheel. Perfect als bijgerecht, bijvoorbeeld bij de BBQ óf als vega hoofdgerecht.
Ingrediënten voor Zomerse couscous salade met feta - met zelfgemaakte dressing
Benodigdheden
Bereiding
- Bereid de bouillon. Doe de couscous in een kom en voeg de bouillon toe. Roer door en sluit de kom af. Laat ongeveer 5 minuten wellen, roer daarna goed door met een vork.
- Snijd ondertussen de komkommer en tomaten in blokjes en de rode ui in ringen. Brokkel de feta en snijd de peterselie grof.
- Pel en snipper de knoflook en meng samen met de andere ingrediënten voor de dressing in een kommetje. Roer dit door de couscous.
- Schep nu de groente door de couscous, samen met de peterselie en de feta en serveer lauwwarm of koud.