Hot news! Dit bekende merk opent een heuse vegetarische slagerij in Rotterdam

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

De Vegetarische Slager Rotterdam.jpg

 

Zo'n 13 jaar geleden gooide De Vegetarische Slager hun kont tegen de krib met hun eerste conceptstore. Nu pakken ze door en openen ze de deuren van een heuse vegetarische slagerij in Rotterdam.

Het is een duurzaam antwoord van De Vegetarische Slagerij op eerdere tijdelijke initiatieven. Zo gingen er al meerde pop-up locaties aan vooraf als De Vleesch Lobby in Den Haag een lunchroom op Centraal Station in Rotterdam, maar na dat, meerdere onderscheidingen én succesvolle kookboeken is het tijd voor een volgende stap: de grootste plantaardige slagerswinkel van Nederland.

 

Eat in or out

Zoals een 'normale' slager betaamt, is de winkel er om producten af te nemen voor thuisgebruik, wel allemaal plantaardig, maar mét herkenbare eigenschappen van vleesklassiekers. Naast de producten die je waarschijnlijk wel bekend zijn, gaan ze ook werken met nieuwe, handgemaakte, producten die exclusief in de winkel verkrijgbaar zijn. De Vegetarische Slager zou alleen De Vegetarische Slager niet zonder extra aangename verrassing. Je kunt namelijk ook ter plekke genieten van een geheel plantaardig menu.

Vanaf 4 oktober 2023, op dierendag (what else), is de slagerij vijf dagen per week geopend van 11.00 tot 19.00.
Pannenkoekstraat 18A, Rotterdam.

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.