Vino vrijdag; elke week je wijnkennis bijspijkeren

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Vino Vrijdag

Vrijdag is wijndag en daarom presenteren we: vino vrijdag. Vanaf vandaag staat er iedere vrijdag op de stories een nieuwe wijn voor je klaar, speciaal uitgekozen door onze wijnkenner Judith. Van een soepele rode tot een sexy witte, voor ieder wat wils. Pin die vrijdag maar vast op de agenda, vanaf vandaag geen variant onder de noemer 'Chateau de Migraine' meer voor jou!

 

Week 3 - Siener, Riesling, Pfalz - Duitsland

Mijn favoriete druif van mijn favoriete wijnmaker! Ik zit hier met een glimlach van oor tot oor en uiteraard ligt er al een flesje koud in de koelkast voor vanavond.

Peter Siener, top-wijnmaker van zijn prachtige domein in de wijnregio Pfalz in Duitsland. Peter is met zijn lengte van twee meter een echte knuffelbeer, wandelende wijn-encyclopedie en de gastvrijheid zelve. Hij waakt over 5 grote verschillende wijngaarden waar hij elke dag gepassioneerd voor zijn druiven zorgt.

Deze riesling is elegant, sappig, loepzuiver en heeft de perfecte balans tussen fris en zoet. Combineer deze classy lady met de Aziatische keuken of lekker Hollands met zuurkoolstamppot. 

 

Wil je meer weten over wijnen? Bekijk dan onze blogs.

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.