Ingrediënten voor Beef tacos met chimichurri en Mexicaanse rijstsalade
Bereiding
- Kook de rijst volgens de verpakking. Smeer de maiskolven in met olijfolie en grill deze in een grillpan op middelhoog-vuur. Blijf de maïskolven goed draaien, zodat ze gelijkmatige grillstrepen krijgen. Zodra de maïs klaar is en afgekoeld gebruik je een groot mes om de korrels er af te snijden.
- Meng de rijst met de bonen, ½ van de maïs en ½ van de koriander door elkaar. Maak af met jalapeno pepertjes en een limoenschijfje bovenop.
- Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de biestukken in 4 min. bruin. Keer halverwegen. Leg de biefstukken op een bord, dek af met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.
- Schep de sour cream in een bakje. Roer hier het rasp en sap van 1 limoen door. Bereid de taco’s volgens de verpakking. Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Besmeer de taco’s met het sour cream mengsel. Leg hier de biefstukreepjes op, samen met de avocado en maïs. Besprenkel hier de chimicurry overheen en serveer met jalapeno.
print recept