Beef tacos met chimichurri en Mexicaanse rijstsalade

Bereidingstijd: Minder dan 40 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Beef tacos met chimichurri en Mexicaanse rijstsalade

La Morena gele Maïstortilla street taco’s
kogelbiefstuk
sour cream
Potje chimichurri of maak ‘m zelf
gekookte maïskolven
koriander, fijngehakt
limoenen
avocado's, in plakjes
(zilverlies)rijst
kidneybonen, uitgelekt
jalapeño, in plakjes

Benodigdheden

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de verpakking. Smeer de maiskolven in met olijfolie en grill deze in een grillpan op middelhoog-vuur. Blijf de maïskolven goed draaien, zodat ze gelijkmatige grillstrepen krijgen. Zodra de maïs klaar is en afgekoeld gebruik je een groot mes om de korrels er af te snijden.
  2. Meng de rijst met de bonen, ½ van de maïs en ½ van de koriander door elkaar. Maak af met jalapeno pepertjes en een limoenschijfje bovenop.
  3. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de biestukken in 4 min. bruin. Keer halverwegen. Leg de biefstukken op een bord, dek af met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.
  4. Schep de sour cream in een bakje. Roer hier het rasp en sap van 1 limoen door. Bereid de taco’s volgens de verpakking. Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Besmeer de taco’s met het sour cream mengsel. Leg hier de biefstukreepjes op, samen met de avocado en maïs. Besprenkel hier de chimicurry overheen en serveer met jalapeno.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.