Vijgen met ricotta en prosciutto

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Perfect voor bij elke borrel
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Vijgen met ricotta en prosciutto

verse vijgen, gehalveerd
plakken prosciutto
ricotta of geitenkaas
cremaceto balsamico
pistachenoten, gepeld

Benodigdheden

Oven met bakplaat en bakpapier

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Lepel een dikke laag ricotta in het midden van de vijg en wikkel de vijg en ricotta in met een plak prosciutto.
  2. Plaats de vijgen op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif deze voor ca. 10 minuten de oven in.
  3. Laat de vijgen een beetje afkoelen en top af met balsamico crèma en pistachenoten.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen