Home Made Chef Sterre zegt dat wanneer je deze boerencake serveert met de pittige maple karamel, het net lijkt of je uren in de keuken hebt gestaan, terwijl je in werkelijkheid nog geen kwartier bezig was. You're welcome!
Ingrediënten voor Boerencake met pittige maple karamel
Bereiding
- Bereid de cake volgens de aanwijzingen op de verpakking of bereid de cake volgens jouw eigen recept.
- Zodra de cake de oven in gaat, begin je met de pittige maple karamel. Verhit de maplesiroop in een steelpan en breng dit zachtjes aan de kook. Laat de maplesiroop zachtjes koken en iets donkerder kleuren in zo’n 10 tot 15 minuten. Mocht je een thermometer hebben, dan richt je op het verwarmen van de karamel tot 120 ℃.
- Haal de pan dan van het vuur en voeg de koude roomboter toe. Pas op; dit kan spetteren! Roer de karamel goed door en laat 5 minuten afkoelen. Voeg vervolgens de Tabasco Red Peppersauce toe. Onze suggestie; 12 dashes (12 keer schudden). Maar houd je vooral niet in!
- Haal de cake uit de oven en serveer met de karamelsaus.