Ingrediënten voor Mexicaanse traybake nacho's met pulled pork
Benodigdheden
Bakpapier, bakplaat, oven
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175ºC. En verwarm de pulled pork voor 15 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.
- Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes, sniper de ui zo fijn mogelijk en hak de koriander fijn. Pers de limoen uit en Halveer de avocado’s in de lengte en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en prak met een vork heel fijn in een kom. Meng de tomaat, ui, koriander en koriander tot een salsa. Breng de avocado op smaak met peper en zout. Spoel de zwarte bonen af en laat uitlekken.
- Verspreid de tortilla chips over een met bakpapier beklede bakplaat. Trek de pulled pork met 2 vorken uit elkaar en verdeel over de chips samen met de bonen. Strooi de kaas er overheen en zet voor 8-10 minuten in de oven.
- Haal de tray uit de oven en verdeel de verse salsa, dotjes avocado en sour cream er overheen en maak af met limoen partjes, jalapeño’s en extra koriander.