Daar gaan we! Het eerste Home Made Chefs magazine, een lente-editie notabene!

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Heck, geloven doen we het zelf nog niet, maar ons eerste tijdschrift is uit!

Voordat wij en onze Home Made Chefs zich aansloten bij het huidige platform als receptontwikkelaar, redacteur, salesmanager, copywriters, designers, fotografen en last but not least proevers, waren we (de meesten dan) enkel thuiskoks op zoek naar receptinspiratie. Vandaag de dag zijn we zijn we iets meer dan dat en steken we de koppen bij elkaar om er een beter, mooier, lekkerder, creatiever en nog toffer platform van te maken. Websites met recepten zijn er natuurlijk genoeg, maar bij Home Made Chefs pakken we het net wat anders aan. We brengen merken en influencers bij elkaar in de vorm van recepten, shinen we voor de camera en rocken we activaties en live kook demo's. Omdat stilzitten niet echt tot een van onze kwaliteiten behoort gingen we aan de haal met weer iets nieuws en zetten we vol trots ons eerste Home Made Chefs magazine neer.
 
*It’s a wrap: *samen met de hulp van twaalf merken verstuurden we afgelopen week de laatste versie van ons eerste tijdschrift naar de drukker. Eentje vol receptinspiratie gemaakt door en voor Home Made Chefs, waarin we de lente flink onder de loep nemen. Een tafel vol recepten voor de brunch van je leven en een Pasen die niet meer stuk kan. Van Ice Cream Sandwiches en salades tot gevulde eieren (met twist, natuurlijk) en heel veel zoets.

Meekijken in ons magazine?! Dat kan!
Check de onderstaande link voor de mooiste recepten, afbeeldingen, wijntips en meer!

Heel veel lees plezier!
Liefs,

Home Made Chefs

Home Made Chefs Lentemagazine

Home Made Chefs Lentemagazine

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.