Loaded cheese nacho's met chili con carne

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

De dag van de nacho kunnen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Een go-to snack van de bovenste plank. Je hebt uitgebreide varianten voor speciale gelegenheden én je hebt deze: de in 2 minuten in elkaar geflansde variant voor op de bank met een film. 
IMG_7321.jpg

Ingrediënten voor Loaded cheese nacho's met chili con carne

salted tortillachips
salsa Mexicana chili con carne
cheese dip
geraspte kaas
jalapeño, in plakjes
avocado, in blokjes
koriander, gehakt
Optioneel: crème fraîche

Benodigdheden

Ovenbestendige pan (wij gebruiken een gietijzeren)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180℃. Doe de tortillachips in een ovenbestendige schaal. Schep in het midden de Salsa Mexicana (wil je zeker weten dat deze heet is, kun je van te voren de salsa in een pannetje verwarmen). Verdeel de cheese dip en geraspte kaas over de nacho's en leg hier de plakjes jalapeño op. Zet de schaal voor ongeveer 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
  2. Schep eventueel de crème fraîche op de salsa mexicana en verdeel de avocadoblokjes over de tortillachips en gesmolten kaas. Maak af met koriander en serveer direct.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen