De dag van de nacho kunnen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Een go-to snack van de bovenste plank. Je hebt uitgebreide varianten voor speciale gelegenheden én je hebt deze: de in 2 minuten in elkaar geflansde variant voor op de bank met een film.
Ingrediënten voor Loaded cheese nacho's met chili con carne
Benodigdheden
Ovenbestendige pan (wij gebruiken een gietijzeren)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180℃. Doe de tortillachips in een ovenbestendige schaal. Schep in het midden de Salsa Mexicana (wil je zeker weten dat deze heet is, kun je van te voren de salsa in een pannetje verwarmen). Verdeel de cheese dip en geraspte kaas over de nacho's en leg hier de plakjes jalapeño op. Zet de schaal voor ongeveer 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
- Schep eventueel de crème fraîche op de salsa mexicana en verdeel de avocadoblokjes over de tortillachips en gesmolten kaas. Maak af met koriander en serveer direct.