Ingrediënten voor Sheet-pan chili-limoen witvis met zoete aardappel en broccoli
Benodigdheden
- Water
- Olijfolie
- Zout en peper
- Oven
- Bakplaat
- Bakpapier
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 210ºC. Bekleed de bakplaat met bakpapier en vet in met olijfolie.
- Pel en hak de knoflook fijn, knijp de limoenen uit en hak de koriander grof. Snijd de broccoli in roosjes.
- Meng 2 eetlepels olijfolie samen met 2 eetlepels water, de knoflook, honing, limoensap, chilivlokken, chilipoeder, komijn en koriander in een klein schaaltje.
- Plaats de zoete aardappelfriet en de broccoli op de met bakpapier bekleedde bakplaat. Besprenkel met olijfolie, zout en peper en meng goed door elkaar. Maak plaats voor de vis en smeer deze in met het limoen-chili mengsel.
- Bak in de voorverwarmde oven ongeveer 25 minuten tot de vis gaar is en met een vork makkelijk uit elkaar valt.
print recept