1. Oeufs en cocotte
Een Franse klassieker: je eitje gegaard in een ramequin. De manier om je gasten te verrassen. Het lijkt heel wat, maar eigenlijk is het heel simpel.
2. 3 manieren om je croissants hartig te beleggen
De eeuwige jam, Nutella en haslag - croissant combinatie kennen we ondertussen wel. Beleg je croissant eens hartig.
Wij geven je 3 manieren om je croissant hartig te beleggen
3. Tosti met eggs benedict
Gek op tosti's? Deze met eggs benedict is dé aangewezen variant om tijdens Pasen te maken.
Recept tosti met eggs benedict
4. Aspergesoep
Een leuk voorafje met 6 ingrediënten, waar je er waarschijnlijk 5 al van op voorraad hebt.
5. Avo toast met kruidenroomkaas
Voor onze gezonde paasbrunchers: toast met avocado en kruidenroomkaas. Leg de avocado in plakken op een schaaltje en zet op tafel met een bakje kruidenroomkaas ernaast. Zo kan iedereen zijn eigen toast maken.
Recept avo toast met kruidenroomkaas
6. Gezonde bananensplit
Een waar kunstwerk op bord en ook nog eens gezond. Even zonder grappen, deze bananensplit moet je proberen.
7. Witte bonen mash met wortels
Toepasselijk of toepasselijk? De worteltjes van de Paashaas, even wat verandering als je tijdens Pasen doodgegooid wordt met eieren.
Recept witte bonen mash met wortels
8. Knoflookcrostini's met groene asperges, serranoham en een gepocheerd ei
Wil je nou echt eens uitpakken? Dan zet je dit gerecht op tafel. Je krijgt er spontaan de lente in je bol van.
Recept voor knoflookcrostini's met groene asperges
9. Salade met groene asperges en sinaasappel
Als je tussen dat vullende brood ook iets lichts en zoetigs op tafel wil zetten: deze salade met asperges, sinaasappel en natuurlijk ei (het is tenslotte Pasen) is je beste vriend.
Recept salade met groene asperges en sinaasappel
10. Perzikentaart met mascarpone
Aan ieder begin komt een eind en zo ook aan een Paasbrunch of -lunch (tot het avondeten begint natuurlijk). Maar om met een knaller af te sluiten maak je deze perzikentaart met mascarpone. Aanrader!!!
Recept perzikentaart met mascarpone
11. Citroen tartelettes
Ieder voor zich! Met de citroen tartelettes van The Lemon Kitchen heeft ieder zijn eigen gebakje. Een brosse bodem die je doet denken aan die van een appeltaart en de citroencrème heeft een fijne zoetzuur-balans en smaakt heerlijk romig. What are you waiting for?
12. De echte paasstol
Last, maar zeker niet least: de paasstol. Deze kan eigenlijk echt niet ontbreken bij je klassieke paasontbijt, -lunch of brunch. Weten hoe je hem helemaal zelf maakt?