3 manieren om je croissant hartig te beleggen

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Probeer eens een hartig beleg voor je croissants!
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor 3 manieren om je croissant hartig te beleggen

Ingrediënten drie verschillende hartige croissants
verse croissants
gerookte zalm
roomkaas
radijsjes
rucola
eieren
melk
geitenkaas
hummus
pastrami
rode ui
rode wijn azijn
suiker

Benodigdheden

Bereiding

Croissant met omelet:

  1. Bak de croissantjes indien nodig nog kort krokant.
  2. Staafmixer het ei met de melk, de helft van de geitenkaas, wat peper en zout en bak hiervan in een scheutje olijfolie op middelmatig vuur een goudbruine omelet.
  3. Serveer de omelet met wat rucola en de rest van de geitenkaas op de croissant.

Croissant met gerookte zalm:

  1. Bak de croissantjes indien nodig nog kort krokant.
  2. Snijd de radijsjes met een schaaf in plakjes.
  3. Smeer de croissants in met de roomkaas.
  4. Beleg daarna met de rucola, de zalm en de radijsplakjes.

Croissant met pastrami:

  1. Snijd de rode ui in halve ringen.
  2. Verwarm in een pannetje de suiker, de azijn en de suiker tot de suiker is opgelost en laat het geheel minimaal 1 uurtje marineren.
  3. Bak de croissantjes indien nodig nog kort krokant.
  4. Smeer de croissantjes in met de humus
  5. Beleg het croissantje met de pastrami en de gemarineerde rode ui.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen